+150

de conferințe organizate

+15.000

de participanți la edițiile precedente

despre cgr

Conferintele Green Report

Conferințele Green Report reprezintă ora exactă în problematica de mediu, ca tu sa știi precis unde ne aflam și de ce suntem doar la un pas de soluția potrivită. Sunt alături de noi oamenii care pot face diferența prin rolul pe care-l au în societate, fie că activează în politică, administrație sau business. In fiecare an se desfasoara intre 8 si 12 conferinte pe teme de mediu. Alege domeniul care te intereseaza direct si implica-te si tu!

misiunea noastră

Dăm impuls schimbărilor în favoarea mediului

Noi suntem puntea de legătură dintre ideile suficient de îndrăznețe încât să pară idealuri și cei care au curajul de a le pune în practică. Funcționăm ca agregatori de opinii, expertiză și voință. Credem că este esențial ca România să se alinieze la practicile Europene, credem că este important să punem reflectorul pe demersurile de succes, să lăsăm puterea exemplului să ne inspire să inovăm și să ne punem în slujba naturii. Nu putem evolua ca specie într-un mediu bolnav și nu ne putem mândri cu o Planetă în pericol. Dar putem să ne folosim creativitatea și voința ca să trăim în armonie cu noi înșine și cu Terra.

obiective

Singuri, suntem frunze în vânt.
Împreună suntem o pădure.

Conectarea factorilor decizionali, de la autorități publice centrale și politicieni europeni la președinți ai celor mai importante companii private.

Crearea de premise pentru elaborarea unor măsuri prin care să fie combătută activ degradarea mediului înconjurător.

Creșterea implicării în pro­­blemele de mediu a decidenților politici, a autorităților publice și a companiilor concomitent cu responsabilizarea populației.

Abordarea problemelor dintr-o perspectivă diferită: aducem în prim plan poveștile de succes, învățăm după modele și prezentăm viziuni noi, motivaționale.

tematici pentru 2023

12 luni, 7 teme, infinite posibilități

Economie
Circulară

transport

CSR

cgr În cifre

Anvergură pentru natură

+
de teme legate de mediu abordate
+
de participanți la conferințele offline din ultimii 2 ani
de vizualizări în medie, la conferințele online
top reach pe conferință în format online
+
de zile dedicate protejării mediului

green report

Prima publicație de mediu din România

De 17 ani lider de piață al publicațiilor de mediu, Green Report furnizează zilnic cele mai relevante știri despre mediu atât din România cât și din Uniunea Europeana și restul lumii.

Dacă vrei sa tii pasul cu noutățile legislative explicate de jurnaliștii noștri, să citești primul interviuri cu autorități publice și lideri de opinie, cu cei care chiar schimbă lumea, dar și cu evoluția impactului pe care omenirea îl are asupra mediului, stai cu ochii pe noi.

+78.000

de vizitatori unici pe lună pe Green-report.ro